Meniu

3 mai 2013



Stiu ca multi dintre voi au incercat, si tot incearca sa gaseasca o modalitate de a face bani pe net, prin diferite cai, de cele mai multe ori legale.Dar insa fara succes.Banuiesc ca toti ati auzit de acele siteuri care te platesc dand click pe niste reclame, dar din care banii scosi sunt foarte putini.Intr-adevar asa este, dar aceste siteuri au cate un mic truc, cu care poti castiga bani din acestea.
Intr-adevar, nimeni nu promite de pe urma acestor siteuri venituri substantiale, decat spammeri, dupa cum bine stiti.
Deci, revenind la ClixSense, acesta este tot un site de genul NeoBux, numai ca, aici nu sunt referrali de cumparat.Aici sunt doar referrali invitati de dvs.Practic, nu trebuie sa investiti nici un ban daca doriti.
Trucul pana la urma pentru acest tip de siteuri, si eu raman doar la ClixSense, si va recomand ClixSense, este RECLAMA.
Voi pe ce dati clicuri ca aceste siteuri sa va dea bani?Pe reclame facute de altii evident.Si reclame platite, pentru a-si promova siteurile.Acesta este si scopul, sa faceti cat mai multa reclama la un produs pentru a-l vinde.
La fel si pe ClixSense, trebuie sa faceti reclama, pentru a putea invita cat mai multe persoane, pentru a va aduce un venit cat mai bun.Cu cat mai multe, cu atat mai bine.
Si sa va dau un exemplu de ce e frumos acest site.Daca vreti sa grabiti putin lucrurile, va trebui sa faceti o investitie de 17$, ce va upgradeaza contul la premium pentru un an.Avand acest cont, si avand 1 invitat, primiti 0,5$ daca acel invitat ajunge singur la 1$ din clicurile date.Pe langa asta, daca acel invitat, mai invita la randul lui altul, care si el tot asa face, toti va devin invitatii dvs pana la 8 nivele sub invitatul dvs.De exemplu, daca acel invitat investeste si el cei 17$ pentru a primi premium, dvs primiti 2$, fara sa faceti nimic.Daca invitatul invitatului dvs, si tot asa, pana la cele 8 nivele, upgradeaza si ei la premium, primiti pentru fiecare inca 1$.Si asta ganditi-va daca aveti 10 invitati, 20, 50 ..si tot asa.
Dar ca sa ajungeti la un numar mare de invitati, trebuie sa va faceti reclama la linkul dvs de afiliat.De asemenea puteti sa va convingeti prietenii, rudele, etc.
Sunt 2 metode de a face reclama:reclama platita, reclama neplatita.
Sunt foarte multe, extrem de multe siteuri unde puteti face reclama neplatita, bloguri gratis, motoare de cautare cat google de mari, care va vor indexa blogul gratis etc.
Eu sunt disponibil sa va arat cum va puteti face reclama utilizand ambele metode cu plata sau fara plata.Evident ca cu plata, veniturile vor creste mai repede, totul depinde de dvs, daca doriti sa investiti, sau daca sunteti mai sceptici si nu.

Pentru mai multe detalii: chelariusergiu@yahoo.com si pentru a va inregistra pe ClixSense clic aici: http://www.clixsense.com/?4569917 sau pe bannerul de mai jos:

2 comentarii: